Къща за гости Релакс – изглед от двора

Удобства в къща за гости Еленски балкан

Къща за гости ” Вила Relax” се намира в центъра на село Лазарци, само на 6 км южно от град Елена в Еленския балкан. Разположена е на 2000 м2 дворно място с овощни дръвчета, орех и лози. Целият двор е заграден, така че семействата с деца могат да се чувстват спокойни за тях.

Къща за гости “Вила Relax” се състои от 2 самостоятелни сгради – вила и апартамент.
Къщата за гости е напълно реставрирана сграда от 1895 година. Разполага с 4 спални /стаи/, всяка с двойно легло, като две от стаите имат и по едно единично. Това дава възможност за настаняване на максимум 10 човека. Във всяка стая на вилата има гардероб, малка масичка и табуретка, а също и врата към голямата веранда в северозападната (задна) част на къщата. На етажа има 2 бани с тоалетни.

Вътрешното стълбище на къщата за настаняване ще Ви отведе в механата със запазените стари греди и каменни дувари. С площ от около 40 квадратни метра тя има обособена кухня, голяма маса с пейки, тоалетна и достатъчно място за празненства и почивка. Камината ще Ви топли и през най-студените дни на зимния период. В механата имате на разположение сателитна телевизия, DVD.
Кухнята разполага с микровълнова печка, електрическа фурна с 2 котлона, хладилник с фризер, кана за гореща вода, кафе машина, тостер, както и всички необходими кухненски принадлежности – чинии, чаши, ножове, вилици и лъжици.

Спалня на къща за гости Релакс
Спалня на къща за гости Релакс

Къщата е напълно реставрирана през 2007 година, запазвайки старинния й външен вид. Изолацията е осъществена, благодарение на литература от Скандинавските страни. Зад старите дървени дъски има здрав найлон, който спира вятър и дъжд, следващите два слоя са минерална вата, отново найлон и още един слой вата, преди конструкцията, върху която се намират вътрешните стени от гипскартон и ламперия. Подът на етажа със спалните е покрит с ламинат в старинен стил. Мебелите са боядисани по начин, който да им придаде старинен вид. Подът на механата е в плочки. Камината, намираща се в механата е с водна риза, която топли радиаторите в цялата къща за гости.

Другата самостоятелна сграда представлява апартамента на Къща за гости Вила Релакс, който се състои от 2 спални. Едната е обзаведена с двойно легло, а другата с 2 единични. Това е идеалното място за едно семейство. В стаята с двойното легло има двукрилен гардероб с огледало.
Малкият хол с кухненски бокс Ви предлага телевизор, DVD, хладилник и микровълнова печка. От него се влиза и към баня с тоалетна.

Апартаментът на къща за гости Вила Релакс работи само в периода 01.04 – 01.10

В двора на къща за гости Вила Релакс ще намерите изградено барбекю, външна чешма, сковани маса с пейка, детски кът с къщичка и люлки, а под югоизточния навес вашата компания може да се нахрани под ласкавите лъчи на слънцето през летния период.

публикувана 27.08.2016
категория условия за почивка
автор: къща еленски балкан

 

Удобства
5 (100%) 12 vote[s]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail