къща за гости с камина
Камината в механата на къща за гости Вила Релакс #еленски балкан

Условия за резервация и ползване на Къща за гости Вила Релакс

1. Къща за гости Вила Релакс се предлага за максимум от 10 гости през зимата и 14 (с апартамента) през лятото. Ако доведете повече посетители от вече уговореното с вас, това се счита за анулиране на договора.
2. При резервация се заплаща 50 % от стойността на услугата, представляващи депозит, който трябва да се плати по банкова сметка:
Добрин Пелтеков
Уникредит Булбанк  – Велико Търново
IBAN : BG96UNCR70001523038022
BIC : UNCRBGSF
Останалите 50 % се заплащат при настаняване.
Докато не получим тази сума, датите, които желаете ще останат свободни за други гости, освен ако друго уговорено. Останалата сума в размер на 50% трябва да платите при настаняване.
3. При отказ от резервация депозитът от 50% НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.
Ако по някаква причина (форсмажор), ние отменим резервацията ви, или ще ви предложим нови дати, или ще върнем депозита ви.
4. Задължително трябва да ни уведомите ако счупите или развалите оборудване, обзавеждане или бельо както в къщата, така и в градината.
5. Цялото обзавеждане и оборудване ще Ви бъде показано и начина на работа обяснен. Липсващи неща ще бъдат считани за крадени с естествени последици при такива случаи.
6. Ние не можем и няма да бъдем считани за отговорни за лични загуби или травми на Вас или компанията ви. Изборът за сключване на такава застраховка със застраховател е ваш.
7. Информацията, която трябва да ни предоставите за направа на резервация е единствено за наше ползване и сигурност и няма да бъде предоставяна на други, с изключение при поискване от властите или при анулиране на договор.
8. Вие приемате тези условия при резервация, независимо дали сте ги прочели изцяло или сте ги разбрали напълно.
9. Настаняването в къщата, ако няма допълнителна уговорка, се извършва след 14:00 часа. Освобождаването на къщата, ако не друго уговорено, става до 12:00 часа.

Условия за ползване на къща за гости Вила Релакс

Надяваме се Вашият престой при нас да покрие очакванията Ви за една пълноценна почивка. Моля прочетете внимателно условията за ползване на Вилата.

1. В спалните не се пуши – конструкцията на къщата не позволява това. Моля изпълнявайте това ограничение. Ако сте пушач можете да пушите :
– в механата, където има изградена вентилационна система.
– на верандата, като гасите вашите цигари в пепелниците.
– в градината или пред къщата, като ползвате пепелници.
2. Малките деца да са под Ваше наблюдение. Въпреки изградените от нас и взети мерки за сигурност не оставяйте децата без надзор.
3. Не хвърляйте предмети, които могат да запушат канализацията.
4. Не местете мебелите – маси , пейки, легла. Те са поставени там, където трябва да са.
5. След ползване на посудата я оставете, откъдето сте я взели. Измийте съдовете след ползване.
6. Не ползвайте одеялата и кърпите за плаж. За тази цел сме купили пикник одеяла.
7. Не палете камината сами. Извикайте човекът, който е запознат със системата, за да ви помогне и обясни. Евентуална повреда поради своеволие се заплаща.

Публикувана 27.08.2015
Последна редакция: 27.08.2016
Автор: Къща за гости Релакс

Условия за резервация
5 (100%) 7 vote[s]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail