къща за гости Елена
Предверието на къща за гости Вила Релакс, ЕЛена

За съжаление частна къща Вила Релакс е подложена на организирана кампания от конкурент, единствено с цел да понижи рейтинга ни в Гугъл.

През последните две седмици, къщата ни за гости получава негативни оценки и отзиви в Гугъл по един и същ начин и правопис – измислени имена, които никога не са имали резервация и еднакви правописни грешки.

Ние знаем кой е подателят и това е наистина жалко, защото много пъти сме пренасочвали туристи към неговия обект в селото.

Колкото и да искаме, ние няма как да възприпятстваме тази лоша инициатива на нашия конкурент, но се убеждаваме в правотата на шопската поговорка “Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле”.
Тъпо е да се пише, че в двора няма сянка, когато има толкова овощни дървета, че било адски горещо, когато в механата цяло лято температурата не надвишава 24 градуса. Все пак тя е наполовина в земята с каменен зид, широк над половин метър!!!

Надяваме се нашите досегашни клиенти, които са оставили толкова много положителни отговори в книгата за гости, да направят и това в Гугъл. Ето линк към страницата за отзиви, единственото условие е да имат регистрация в Гугъл.
Напишете отзив тук

 

Благодарим за разбирането!

Нелоялна конкуренция и отзиви в Гугъл
Оценете публикацията
Нелоялна конкуренция и отзиви в Гугъл
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Tagged on: