Така изглежда табелата на село Лазарци, община Елена в Еленския балкан.

Всъщност тя не е поставена на правилното място, но изглежда добре. Малкото селце, което е населено с няма и двадесет души се намира само на 6 километра от Елена. Там се намира и частна къща за гости Вила Релакс. Селото се намира в подножието на връх Острец и е чудесна отправна точка за планински излети.

Само час и половина Ви е достатъчно да се изкачите на връх Острец. От там ще имате орекрасна гледка. На 4 часа пък се намира връх Чумерна. Можете да преспите в хижата и на другия ден да се върнете.

Еленският балкан Ви предлага и условия за риболов. Язовир Йовковци е само на 14 километра от еленското село. Наблизо се намира и частно ловно стопанство, но едва ли почиващите в къща за гости Релакс биха отишли да убиват елени.

Предимството на този планински район са няколко – чист въздух, поради липса на индустрия, тишина – липса на огромен брой автомобили. възможност за усамотение – малко жители в селото.

Ако искате да спортувате, можете да пробвате планинско колоездене или просто да обикаляте пеш околността. Имате условия както за почивка, така и за лек спорт.

Изглед към връх Острец
Изглед към връх Острец

Това, което не предлагаме е безплатен WI-FI. Всъщност не предлагаме Интернет връзка въобще. Ако толкова имате нужда, можете да ползвате Вашите телефони. Къща за гости Релакс е място за почивка, за избягване от ежедневното напрежение и стрес.

Това, което предлагаме, можете да видите на снимките. Почивайте активно!

Публикувано на 26.09.2016
категория: почивка Еленски балкан
автор: Къща за гости Релакс

 

[star rating=”5″ numeric=”yes”]

Лазарци, едно село в Еленския балкан
5 (100%) 4 votes
Лазарци, едно село в Еленския балкан
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail