двор на къща
Снимка на двора на Вила Релакс

Пълноценна почивка в Елена, еленски балкан

Това е панорамна снимка на горната двора на частна къща Вила Релакс в Еленския балкан. Направена е от Добрин на 03.09.2016 година.

Винаги, когато посетя тази къща се чувствам добре. Не само, защото съм вложил много труд и средства, а поради спокойствието, което цари там. Тук наистина човек може да се зареди с енергия след работната седмица, да избяга от шумотевицата на големия град, да вдиша от чистотата на въздуха, да обикаля на воля планинските пътеки.

Да откъснеш плод от многото овощни дървета, да събереш билки, шипки, които да изсушиш и да си направиш чай от тях през зимата. Природата е около теб!

Или, ако не желаеш да обикаляш, просто можеш да лежиш в двора – на слънце или под сянката на многото дървета. А под стряхата – голямата маса и пейките, направени от бай Иван!

Вечер, в компанията на приятели, да запалиш барбекюто, да сложиш чашите на масата до него и леко да отпивате, докато се приготвя храната!

Дали това е почивката на планина? Всеки го разбира по различен начин. Частна къща Вила Релакс в Еленския балкан предлага много възможности както за туризъм, така и за почивка.

Статията е публикувана в секция блог на 08.09.2016

Да почиваш в Еленския балкан
5 (100%) 3 votes
Да почиваш в Еленския балкан
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail